Asiatonta Touhuiluasi tarkkaillaan. Ja siitä kirjoitetaan.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ahtisaari

Suomi. Mitä sitä hyvää muuttamaan.

Suomalaisia on helppo johtaa. Suomalaiset eivät halua erota EU:sta eivätkä liittyä Natoon. Jos Venäjällä ei olisi sattunut vallankumousta, olisimme tänä päivänä autonominen tasavalta, jossa suurin osa ei kaipaisi enempää itsenäisyyttä, mutta ei juuri vähempääkään. Toki joku perussuomenruotsalainen saattaisi edelleen ampua Bobrikovin, mutta valtaosa olisi kiinnostuneempi Sinebrychoffista, kunhan eivät muuta reseptiä.

 

Suorasanainen Viipurin-pakolainen Ahtisaari kahdessa jymyotsikossa!

Suorasanainen Viipurin-pakolainen, presidentti  ja rauhannobelisti Martti Ahtisaari on esiintynyt edukseen monessa erilaisessa yhteydessä, muitten muassa näissä kahdessa kuvaavassa otsikossa: 

1. "... suorat sanat Venäjästä: He luovat kylmää sotaa, ei länsi” - HS 4.10.2016

Yksinkertaisiin kysymyksiin yksinkertaisia vastauksia

Iltalehti kertoi 7.4.2016 päivätyssä uutisessaan Martti  Ahtisaaren siirtolaisuuteen- ja turvapaikanhakijoihin liittyvästä ulostulosta, jonka mukaan vanheneva Suomi tarvitsee vuosittain 20 000-30 000 työntekijää muualta.

Martti Ahtisaaren ajatuksenjuoksun pohjalta ainakin minulle syntyi tälläinen kysymyksenasettelu

  1. tarvitseeko Suomi vähemmän kehittyneistä valtiosta kieli-ja ammattitaidotonta työvoimaa, kun otetaan huomioon Suomen tämänhetkinen tilanne ?

Joulupukin nuhteet johtajille

Joulupukki oli kerta kaikkiaan närkästynyt muutamalle valtionpäämiehelle. Juuri kun tilanne 2000 alussa oli menossa parempaan suuntaan, niin johan taas muutamille iski suuruuden hulluus tai pienuuden paniikki. Pukki päätti ennen jouluaattoa tehdä pikaisen kierroksen ja valistaa johtajia. Ensimmäisenä hän suuntasi Lontooseen ja kylläpä Cameron hämmästyi kun oli asettumassa iltateen jälkeen kirjastoon ja viereen istuutui joulupukki. Joulupukki aloitti nuhteensa vahvasti murtaen ” Kuuleppas Taavetti, sinä hötkyilet ja uhittelet liian paljon.

Autuaita ovat rauhantekijät – paitsi Ahtisaaren Natoon- rahantekijät

Presidentti Martti Ahtisaari ennen Nobelin rauhanpalkintoaan: "Sen paremmin Martti Ahtisaari kuin Pekka Haavistokaan eivät ole mitään ihmemiehiä. Me olemme saaneet tilaisuuden näyttää, että osaamme sovitella. - Tällaisia ihmisiä tunnen paljon Suomessa." 

"Minua suututtaa, kun kansainvälinen yhteistyö on niin amatöörimäistä. Sellaista amatöörimäistä näpertelyä, että hirvittää! - Ihmiset menettäisivät yöunensa, jos tietäisivät." 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä