Asiatonta Touhuiluasi tarkkaillaan. Ja siitä kirjoitetaan.

Herjaten kohti parempaa huomista

Huomenna 6.10.2016 Suomi muuttuu, kun todelliselle sananvapaudelle annetaan lähtölaukaus maahantunkeutumiskriitikoiden järjestämässä mielenosoituksessa. Tämä kaikkihan sai tunnetusti alkunsa siitä, kun aina yhtä korrektin ja tarkasti tutkittuihin faktoihin mielipiteensä perustavan kriitikkoryhmän mitta tuli täyteen Helsingin kihlakunnansyyttäjän toimesta. Ilja Janitskinia, tuota MV-sivuston faktaprofessoria, vaaditaan vangittavaksi. Jo on aikoihin eletty! Eihän siinä muuta voi kuin koota kansan syvät rivit yhteen ja lähteä isolle kirkolle kertomaan, että tämä ei käy.

Janitskinin syytelista on mitätön. Kiihottaminen kansanryhmää vastaa, rahankeräys- ja rahapelirikokset, törkeä kunnianloukkaus, laiton uhkaus, salassapitorikos sekä tekijänoikeusrikokset. Aivan. Kuka tahansa järkevä ihminen näkee, että kaiken tuon takana on aivopestyjen suvakkien, Uuninpankkomädättäjän ja varmasti myös Ylen yhteinen suunnitelma. Iljan osakseen saamille syytöksille ei ole mitään näyttöä yhtään missään ja kostoksi joku pitäisi nyt vähintäänkin uhata tappaa tai jotain. Eikö tämä menekin suunnilleen näin, arvon rajakki?  

Sivusta katsottuna tarkoituksenne sysätä Janitskinin kirjallinen tuotos sananvapauden piikkiin tuntuu äkkiseltään hurjalta. Ihan vain sen perusteella, että sehän on aivan hirvittävää kuonaa. Toki sitä on muukalaisvihassaan varmasti hykerryttävää lukea, en minä sitä sano, mutta ei kai teistä oikeasti kukaan ajattele, että tämä ilmaisutyyli tulee säilyttää koskemattomana, ja että sillä luodaan jatkossa hyvä pohja maahanmuuttokritiikkinne esittämiselle? Ettei Iljan ja hänen faniensa tarvitse oppia tavoille, vaan sen sijaan kaikki voivat alkaa kommunikoida teidän ilmaisutyylillänne? Teidän tyylinne on kuitenkin ihan perseestä. Osa teistä varmaan kykenee vielä hahmottamaan sen, miten kurjasti teille tärkeä sanoma hukkuu laukomienne törkeyksien sekaan? Mutta Hakkaraisen Teukka esim. ei sitä enää hahmota ja päätyi terroristijuttuineen syyteharkintaan. Ilmaisi itseään vahingossa kansanedustajatyylin sijaan MV-tyylillä, reppana.

Vaikka eihän sitä tiedä, jos juuri teidän mielenosoituksenne poikiikin Iljan voiton lisäksi vielä Teuvollekin vapauttavan tuomion. Minäkin olen kaikessa tiukkapipoisuudessani päättänyt sen varalta antaa tälle uudelle sananvapaudelle mahdollisuuden. Maailmassa tosiaan on ihan hirveän paljon maininnan arvoisia asioita, joista on vaikeaa kirjoittaa aidosti ilman herjaavaa ja/tai uhkaavaa sävyä. Te pitelettekin torstaina käsissänne avaimia hyvin huolettomaan vuoropuhelun aikaan. Aikaan, jossa pahimmankin huorittelun ja nyrkinheristämisen edessä on puolin ja toisin hyvä muistaa, että kyseessä on vain poliittinen keskustelu. Väkivallalla uhkailu ja solvaus on siis vain tapa alleviivata sanomansa tärkeyttä. Ehkä jatkossa joudumme kouluttamaan kansaa siihen, miten erottaa arkinen aseellinen debatti aseellisesta ryöstöstä, mutta se nyt on pientä. Saadaan työttömillekin täten vähän lisää kurssitarjontaa, mikä on pelkkää plussaa. Posttraumaattista stressihäiriötäkään ei tarvitse luokitella enää mielenterveyden ongelmaksi, sillä meillä kaikilla tulee olemaan se.

Onnea siis mielenosoitukseenne ja toivotaan, ettei kovin moni kuole. Varovainen pitää olla, kun kuitenkin siellä eri maakuntaryhmien turvin rikastutatte toistenne kulttuuria. Ymmärrän, etteivät kaikki kolme Helsingin natsia riittäneet Iljan kunniaksi järjestettävään miekkariin, mutta onko se nyt ihan viisasta repiä mm. täältä Pirkanmaan pystymetsästä porukkaa sinne kehäkolmosen sisäpuolelle? Ensinnäkään he eivät ymmärrä sanaakaan stadin slangia, osaa lukea ratikkakarttaa ja eksyvät heti kättelyssä sekavaan kaupunkiinne etsiessään turhaan Tapolan kioskia. Nämä Tappara-Ilves -kiistassa melkein sukupuuttoon tapetut ja sittemmin vain keskenään lisääntyneet pirkkaliapinat tulevat suurella todennäköisyydellä tappamaan, ryöstämään ja raiskaamaan mielenosoitusmatkallaan. Riski on suuri, sillä tällä alueella on kautta aikojen saanut lukea lehdistä pirkanmaalaisten tekemistä vakavista rikoksista. Täällä on siis ihan oikeasti murhaajia ja raiskaajia. Onko siis järkeä päästää Helsinkiin yhtäkään pirkanmaalaista? Miettikää sitä. He eivät kunnioita Helsingin kulttuuria ja tulevat kaduillenne uhkaamaan alkuperäisväestöä, sekä tietenkin kaikkia muitakin, pelkällä olemassaolollaan. Ja vain sen takia, että heille tarjotaan sinne ilmainen bussikuljetus. Eipä täällä ole vanhainkodin asukkaille sellaista mahdollisuutta, kuin noille hyysätyille, joilla on varmaan kaikilla älypuhelimetkin! Miettikää, saatana! Eivätkä edes ole matkalla osoittamaan mieltään vanhusten puolesta. Oksettavaa! Ja sitten on vielä tämä uskontoaspekti. Varsinkin, jos jostain Pohjanmaan raamattuvyöhykkeeltä lähdetään pääkaupunkiin, jossa uskonnolliseen yhteisöön kuulumattomia on kai suunnilleen 40% väestöstä, ei yhteentörmäyksiltä voida välttyä. Kristinusko on kuitenkin pohjimmiltaan niin brutaali, sotahullu ja ehdoton, naisia alistava uskonto, ettei sen edustajisto maallistuneen pääkaupungin katukuvaan sovi. Ja mikä pahinta, kaikki landen kristitythän ovat äärikristittyjä, eivätkä ajattele mitään muuta kuin isän puoleisen serkun naimista ja vääräuskoisten murhaamista, koska niin lukee Raamatussa. Ne on ne kohdat, joista jossain Kallion seurakunnassa ette ole koskaan kuulleetkaan, niissä epäsuomalaisissa, iloluontoisissa messuissanne. Meinaat, että tämä on jotain läppää, vai? Ei tietenkään ole! Kaiken tämän olen netistä lukenut, joten se on totta. Lisäksi tämä on mielipide, mikä tekee väitteistäni erittäin päteviä. Levittäkää siis sanaa.

Kuten näette, mielenosoitus sananvapauden puolesta tulee kaikkiaan olemaan vaarallinen kulttuurien yhteentörmäys, mutta onnistuessaan se voi toki antaa meille kaikille mahdollisuuden herjaamisen korkeimpaan ulottuvuuteen, jossa minäkään en ole päässyt vielä edes alkuun. Ehkä jonain päivänä uhkailusoitotkin ovat arkipäivää jo vähän kaikille. "Jaahas, siellä se Seppo taas soittaa raiskausfantasioistaan, jotta tietäisin, miltä mamun suorittama raiskaus tuntuu. Niin se tätä huohotusta perustelee. Mutta luulen, ettei sillä todellisuudessa vain ole varaa soittaa maksullisille linjoille. Haloo?" Ja jahka Seppo on saanut kaiken sanottua, kohta seuraa vastapuhelu Marjukalta, joka puolestaan kertoo olevansa isolla porukalla matkalla Sepon luo, anaaliraiskatakseen tämän viimevuotisella joulukuusella. "Sitten sä Seppo tiedät, miltä tuntuu tulla uhkailluksi kantasuomalaisen toimesta. Juu, kiva kun ymmärrät pointin! Moikkis!"

Tässä on itse asiassa ihan käsittämättömän paljon järkeä! Saamme varmasti hyvää keskustelua ja poliittisia päätöksiä aikaan, kun tämä itseilmaisun muoto laajenee koko kansan keskuuteen. Voittaja on aina se, jolla on vähemmän asiaa poliisille. Poliisille, jonka ei kuitenkaan enää tarvitse tehdä uhkailu- ja herjaussyytteiden eteen mitään, koska sananvapaus. Kertovat vain vähän niin kuin tuomarin toimessa, kumpi oli aidosti pelottavampi. Suorastaan vallankumouksellinen visio. Mutta ennen kuin alamme ihan tosissaan kaikki riehua rajakkityyliin ja jakaa toisistamme solvaavia kirjoituksia, kiusallisia kuvia ja yhteystietoja, ehdottaisin yhteistyötä. Lähetetään kaikki meidän yhteiselle kaverille, Juha Sipilälle, kymmenen kuollutta rottaa postissa. Hän varmasti ymmärtää niiden sanoman ja ryhtyy heti jouduttamaan Lahden ohikulkutien rakentamista. Juhahan on jo saanut arvokasta oppia muka uhkaavasta viestinnästä, kun se eräs rajakkikekkuli avasi pelin uhkailemalla hänen perhettään. Oli varmasti Juhalle huojentavaa kuulla, että kyseinen henkilö olikin vain maahanmuuttopoliittisella asialla, kuten puolustus on todennut. Ehkä sitä pikku jappastelijaa jo vähän hävettääkin, kun meni sellaisesta pelästymään. Ja varsinkin Juhan vaimoa, joka kuulemma luuli, että hänelle soitti joku mielenterveystapaus. Tirsk! Peruskansalainen se siinä vain halusi olla yhteydessä kansanedustajaansa. Vihapuhe, väkivaltaan yllyttäminen ja kaikenlainen epäkunnioittava puhuttelu, niissä on ainesta vaikka mihin.

*Valitettavasti minä en saanut vielä tätä kaikkea Uuden Suomen sivuilla vapaasti harjoittaa ja jouduin poistamaan alkuperäisestä tekstistäni kohdat, jotka katsottiin asiattomiksi...! Siinä oli vain vähän juttua liian kireistä leijonariipuksista ja jotain pientä pedofiliasyytöksen tynkää, huorittelua yms. rajakkeja kohtaan. En ymmärrä?? Mutta josko tämä kaikki olisi jo huomisesta alkaen julkisesti hyväksyttävää. Toivotaan, koska kauheaa mädätystähän tämä sensuuri on. Tsemppiä siis mielenosoitukseen, jotta kaikkia voitaisiin tässä maassa loukata tasapuolisesti!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän pekuchka kuva
Pekka Karttunen

En ole varma kuinka tällä postauksella edistät edustamaasi kantaa ko.asiaan.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Poliittisesta väkivallasta hehkuttaminen voi aina johtaa takku.netin rasvoittuneiden päiden kohoavaan Karhu III -väkivaltaan?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Totta ihmeessä alkuperäinen tekstisi rikkoi alustan sääntöjä. Ainakin kirjoitusohjeiden kohtia 1, 2 ja 4 tuli rikottua. Kokemuksesta tiedän ettei toimituksessa arvosteta parodioivaa sarkasmia kovin korkealle, joten noita rikkeitä ei osata arvioida tyylillisessä kontekstissaan. Tavallaan kuitenkin ihan hyvä, että pitävät salinsa siistinä.

Vaikka tekstisi oli vielä kaukana herjaavuudesta, olisi se kielellisesti voinut olla vaikka Iljan kynästä ja jo se oli tällä alustalla liikaa. Hyvä osoitus viestisi relevanssista. Hyvä kirjoitus, vaikka olisit mielestäni voinut siirtää keskivaiheen pohdiskelun loppuun ja vetänyt satiirina viimeistä edeltävään kappaleeseen, tai miksi ei vaikka loppuun asti. Kun vedetään yli, niin mennään täysillä yli...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Olen kyllä havainnut jo vuosikausia aiemmin, että sensuurivastuussa oleva Usarin henkilö(stö?) ei välttämättä aina omaa tilanne- ja kontekstitajua ja sensuuri iskee joskus sanomaan, joka sataprosenttisesti on tarkoitettu tukemaan lehden linjaa sekä tervettä järkeä. Kirjoitustyylin valinta pitäisi olla jokaisen blogistin vapaassa harkinnassa. Tietysti, jos siinä viljellään tarpeettomasti törkeitä ruokottomuuksia, niin sitten voi sellaiseen puuttua, mutta esimerkiksi sitaatinomaista parodiaa tulisi mielestäni sallia.

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

En oikein tiedä, että kenelle tämä kirjoitus oli osoitettu. Vika on toki yksinomaan minussa, koska tavoittelen omissa hengentuotteissani edes jotain summittaista kohderyhmää.

Toivon kuitenkin vilpittömästi, että tämä helpotti, vaikka jouduitkin ulosantiasi sensuroimaan.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Eikä pidä unohtaa kello kymmenen sääntöä. Eli jos vastaa 22.00 jälkeen puhelimeen, niin tekee sen omalla vastuulla. Tappouhkaukset yms. ovat vain vähän suorempaa poliittista puhetta.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Eduskunnassa Erkki Tuomioja puhui tuulensuojasta vihapuheelle ja ihmisvihalle. Tuomioja kohdisti puheensa ihmisarvokritiikillä eduskuntaan päässeille edustajille, joista jotkut ovat miehittäneet huomattavia positioita edustuslaitoksessa alkaen puheenjohtajistosta valiokuntien johtoon.

Tärkein viesti tietenkin oli Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinille, joka hallitsemattoman populistisen yhteiskuntakokeilunsa myötä on antanut mahdollisuuden muukalaisvihamieliseen ja ihmisarvokriittiseen keskusteluun ja tehnyt siitä yleisesti hyväksytyn. Hänen lobbaamansa ajatus on "jokainen mielipide on oikea koska se on sinun".
No ei ole.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Rikosnimike "ryöstö" on aina aseellinen.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Mutta kun ei ole, väkivallalla uhkaaminen riittää. Törkeän tekomuodon tunnusmerkistössä yksi kvalifioiva tekijä on ampuma- tai teräaseen käyttäminen ryöstössä. Rikoslaki 31 luku:

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/1889003...

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

"...mutta onko se nyt ihan viisasta repiä mm. täältä Pirkanmaan pystymetsästä porukkaa sinne kehäkolmosen sisäpuolelle? Ensinnäkään he eivät ymmärrä sanaakaan stadin slangia, osaa lukea ratikkakarttaa ja eksyvät heti kättelyssä sekavaan kaupunkiinne etsiessään turhaan Tapolan kioskia."

Hmm, aika hyvin he Kiakkovieras-tapahtumassa osasivat esiintyä edukseen sieltä Pirkanmaalta. Turussa on vanhat ratikkaperinteet, jotka voivat hämmentää pirkanmaalaisia lajitovereitasi.

Toiveesi säilynee jatkossakin, sillä kovin montaa heppaa ei piesty kiakkobileissä lopetuskuntoon.

---

Miksi se Oman Ideologian väkivalta on hyssyttelyn aihe? Syytön heittäköön ensimmäisen kiven.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

"Miksi se Oman Ideologian väkivalta on hyssyttelyn aihe? Syytön heittäköön ensimmäisen kiven."
- Jos kirjoitan vaikka jalkapallosta kriittisesti, niin minkä takia pitäisi samalla muistaa mainita kaikki jääkiekon huonot puolet? Mutku noikin...

Hyvä kirjoitus tämä oli. Peukkua.

Toimituksen poiminnat