Kyllä sitä nyt ollaan naisten ja lasten asialla

23.11.15 turvapaikanhakija raiskasi Kempeleellä 14-vuotiaan tytön. Ei liene yllätys, että "maahanmuuttokriitikot" löysivät heti tiensä apajille, mässäilemään tällä kamalalla tragedialla, jota yhdenkään ihmisen ei tulisi kokea. Rajat kiinni ja kaikki mamut vittuun,  – lapset ja naiset ovat vaarassa.

Jotkut ovat oikeasti niin aivokääpiöitä, että lähtevät ajamaan kansalaistemme koskemattomuutta tältä pohjalta. Onhan se tietenkin totta, että poistamalla mamut maasta, saataisiin raiskaustilastoja hieman siistittyä. Samoin kävisi myös, jos maasta poistettaisiin vaikkapa kaikki helsinkiläiset. Mitä sitten, jos siinä ohessa häädettäisiin viattomia, kun tarkoitus on jalo?

Kuuluvat Kempeleellä tämän murheellisen uutisen jälkeen suunnittelevan viikonlopuksi oikein mielenilmausta maahanmuuttopolitiikkaa vastaan, marssimalla vastaanottokeskuksen pihalle. Ihan yhtä paskalehteä lainatakseni, MITÄ VITTUA te siellä teette? Se raiskarihan on poliisilla jemmassa, vastaanottokeskuksen perustamisesta päättäneet puolestaan istuvat valtuustossa ja pakolaispolitiikan suurimmat pamput eduskunnassa. Koomikko Iikka Kiveä lainatakseni, "itse aion kritisoida hallituksen koulutuspolitiikkaa huutovittuilemalla alakoululaisille".

Valtaosa maamme seksuaalirikosten uhreista on suomalaisten uhreja. Lisäksi täällä käy ihan vain lomalla tai työmatkoilla raiskareita kaukaa ja läheltä. Onko omia vastustusliikkeitä suomalaisille, virolaisille, ruotsalaisille tai venäläisille raiskaajille? Poliisillehan ilmoitetaan kaikkiaan 500-700 raiskausrikosta vuosittain. Käsittämätön luku, ja kuinka paljon jääkään ilmoittamatta! Miten moni onkaan ehtinyt tulla raiskatuksi somea kuohuttaneen Kempeleen tapauksen jälkeen, sitä ei halua edes ajatella.

"Jos joku mies päättää joskus tunkeutua minuun väkisin, haluan, että se on suomalainen", sanoi ei kukaan, koskaan. On aivan yhdentekevää, minkä värinen vehje tungetaan väärään paikkaan, siinä rikotaan aina ihmisyyttä julmalla tavalla. Sitä voi toki väittää olevansa naisten ja lasten asialla hakkaamalla näppäimistöstään pihalle monenkirjavaa "rajat kiinni" -paskaa, mutta ihan omalla muukalaispelon purkamiskeikalla siinä ollaan. Ja säännönmukaisesti unohdetaan kaikki miespuoliset, jotka myös joutuvat tässä maassa seksuaalirikosten kohteiksi.

Onko tällaisen "yltiösuvakin" mielestä sitten ahtaissa tiloissa kuukausia majoitettavien, kenties pahojakin raakuuksia nähneiden, pääasiassa miespuolisten pakolaisten läsnäolosta syytä olla huolissaan? Tietyssä määrin, tietenkin. Kansalaisuuten katsomatta olosuhteet ovat omiaan ruokkimaan epäsovinnaista käytöstä, vakkei se missään nimessä ole mikään puolustus. Eiköhän ylipäätään miltei jokaisen raiskaajan taustalta löydy jokin nyyhkytarina, joka ei kuitenkaan oikeuta yhtään mihinkään. Pakolaiskeskuksissa kuitenkin reagoidaan turvapaikanhakijoiden aiheuttamiin ongelmiin, kuten poliisille raportoituun seksuaaliseen häirintään, esimerkiksi kiristämällä vastaanottokeskusten "kotiintuloaikoja". Ei sinun polttopulloasi tarvita siihen, että tilanteisiin puututaan. Kiinnostaako sinua edes, että samaan aikaan seksuaalista häirintää harjoittava suomalainen saa tulla kotiin mihin aikaan tahansa, eikä kukaan ole pitämässä hänelle nuhdesaarnaa siitä, mitä toiselle saa sanoa ja miten lähelle mennä? Häntä on paljon vaikeampi hallita kuin lähes kielitaidotonta ulkomaalaisryhmää. Sen pitäisi pelottaa sinua siinä missä pakolaisten läsnäolokin.

Ja sinulle, joka siellä jo alat näpytellä kommenttikenttään jotain niinkin originaalia kuin "vitun suvakkihuora, toivottavasti matut raiskaa sut ja kaikki joista välität", tahdon sanoa yhden jutun: vaikka Suomi tyhjennettäisiin ulkomaalaistaustaisista minun vihani voimalla, se ei lopettaisi rikollisuutta tässä maassa. Me emme ole mikään valiokansa. Kaiken huipuksi, meillä talousrikokset tuomitaan käsittämättömän paljon kovemmalla kädellä kuin seksuaalirikokset, mikä ei taatusti sovi kenenkään oikeustajuun!

Valveutuneiden kansalaisten tulisi ehdottomasti luoda painetta oikeusjärjestelmää kohtaan, jotta seksuaalirikosten rangaistukset saataisiin niille kuuluvalle tasolle. Tässä maassa raiskaamiseen sortuminen pitäisi olla niin hirvittävä riski, että jokainen järkevä jättäisi tekonsa suunnitteluasteelle. Jos minulta kysytään, rangaistuksen tulisi olla sen mukainen, että raiskaaja voisi suorittaa kyseisen rikoksen vain kerran elämässään. Ja siitä olemme varmasti valtaosan kanssa samaa mieltä, että vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset pitäisi viipymättä palauttaa kotimaahansa. Huom. rikoksiin syyllistyneet, ei kaikkia yhtenevän värisiä. Jokainen maa hoitakoot omat roskansa.

Ulkomaalaisten tekemiin seksuaalirikoksiin keskittyminen toimii vain rasistisena lyömäaseena, eikä se palvele kansalaistemme koskemattomuutta millään tavalla. Päinvastoin, se lietsoo sanallisen ja fyysisen väkivallan uhkaa täysin sivullisia kohtaan, myös keskivertoa tummempi-ihoisia suomalaisia. Ja jättää valtavan raiskaajaryhmän täysin huomiotta ja suorastaan väheksyy valkoihoisten raiskaamiksi tulleita.   

Pakolaisia on tullut maahamme tänä vuonna jo 30000. Ei ole mikään ihme, että pelottaa, jos heitä kykenee ajattelemaan vain potentiaalisina raiskaajina. Mitähän muuten mahtavat esim. Thaimaassa ajatella suomalaisista? Kenties "kaikki ovat keski-ikäisiä rumia miehiä, jotka haluavat ostaa itselleen alaikäisen huoran"? Ja sinä kun olisit ollut vain norsusafarille menossa. Minkäs teet, kun olet valkoinen ja puhut rallienglantia.

Moni tuntuu tuomitsevan raiskatun elämän jyrkästi. "Raiskatun loppuelämä on pilalla". Onko? Että kuolla joutaisi, kun ei ole enää mitään iloa mistään, koskaan? Niin hirvittävän teon kohteeksi joutuminen pysäyttää tietenkin elämän siinä hetkessä ja johtaa sellaiselle itsensä kokoamisen matkalle, ettei sitä voi ulkopuolinen ymmärtää. Vain raiskatulla itsellään on kuitenkin oikeus määritellä, onko hänen loppuelämänsä pilalla vai ei.

Tässä pikku vinkki, jos olet raiskattujen kohtalosta oikeasti huolissasi: esimerkiksi Raiskauskriisikeskus Tukinaiselle tehty pieni lahjoitus auttaa raiskauksen uhreja paljon enemmän kuin muukalaisvihan lietsominen netissä tai mielenosoituskulkueessa. Mutta ymmärrän, – mouhoamista on vaikea lopettaa, kun on niin täynnä vihaa ja epäluuloa. Silti huutelun ohella voi tehdä konkreettisesti jotain hyvääkin. Miltä kuulostaisi seuraava diili: vaihda yksi raiskarimamuihin liittyvä kommenttisi itse hinnoittelemaasi lahjoitukseen Tukinaiselle. Vain yksi. Sitten saat jatkaa someraivoasi rauhassa, jos uskot sillä jotain saavuttavasi. Harvemmin siitä kuitenkaan mitään hyötyä on. …Kuten ei varmaan ole tästä kirjoituksestakaan. He, jotka ovat tähänkin asti kieltäytyneet vihaamasta ihmisiä automaattisesti ihonvärin tai pakolaistaustan vuoksi, nyökyttelevät päätään. Lumikkia tummemmille allergiset ovat puolestaan jo anafylaktisen sokin partaalla, – siis aivan raivona tästä mamuja nuolevasta suvakkipaskasta. Ei siinä mitään, jatkakaa jokainen tavallanne.

Minä tyydyn siihen, etten voi muuttaa maailmaa, joten teenpä tämänkertaisen aiheen hengessä itsekin lahjoituksen sinne Tukinaiselle, ja toivotan voimia sille 14-vuotiaalle tytölle sekä kaikille hänen kohtalotovereilleen.

Make666
Sitoutumaton Akaa

Ärsyttäviä mielipiteitä ärsyttävien ihmisten mielipiteistä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu