Asiatonta Touhuiluasi tarkkaillaan. Ja siitä kirjoitetaan.

Kyllä sitä nyt ollaan naisten ja lasten asialla

23.11.15 turvapaikanhakija raiskasi Kempeleellä 14-vuotiaan tytön. Ei liene yllätys, että "maahanmuuttokriitikot" löysivät heti tiensä apajille, mässäilemään tällä kamalalla tragedialla, jota yhdenkään ihmisen ei tulisi kokea. Rajat kiinni ja kaikki mamut vittuun,  - lapset ja naiset ovat vaarassa.

Jotkut ovat oikeasti niin aivokääpiöitä, että lähtevät ajamaan kansalaistemme koskemattomuutta tältä pohjalta. Onhan se tietenkin totta, että poistamalla mamut maasta, saataisiin raiskaustilastoja hieman siistittyä. Samoin kävisi myös, jos maasta poistettaisiin vaikkapa kaikki helsinkiläiset. Mitä sitten, jos siinä ohessa häädettäisiin viattomia, kun tarkoitus on jalo?

Kuuluvat Kempeleellä tämän murheellisen uutisen jälkeen suunnittelevan viikonlopuksi oikein mielenilmausta maahanmuuttopolitiikkaa vastaan, marssimalla vastaanottokeskuksen pihalle. Ihan yhtä paskalehteä lainatakseni, MITÄ VITTUA te siellä teette? Se raiskarihan on poliisilla jemmassa, vastaanottokeskuksen perustamisesta päättäneet puolestaan istuvat valtuustossa ja pakolaispolitiikan suurimmat pamput eduskunnassa. Koomikko Iikka Kiveä lainatakseni, "itse aion kritisoida hallituksen koulutuspolitiikkaa huutovittuilemalla alakoululaisille".

Valtaosa maamme seksuaalirikosten uhreista on suomalaisten uhreja. Lisäksi täällä käy ihan vain lomalla tai työmatkoilla raiskareita kaukaa ja läheltä. Onko omia vastustusliikkeitä suomalaisille, virolaisille, ruotsalaisille tai venäläisille raiskaajille? Poliisillehan ilmoitetaan kaikkiaan 500-700 raiskausrikosta vuosittain. Käsittämätön luku, ja kuinka paljon jääkään ilmoittamatta! Miten moni onkaan ehtinyt tulla raiskatuksi somea kuohuttaneen Kempeleen tapauksen jälkeen, sitä ei halua edes ajatella.

"Jos joku mies päättää joskus tunkeutua minuun väkisin, haluan, että se on suomalainen", sanoi ei kukaan, koskaan. On aivan yhdentekevää, minkä värinen vehje tungetaan väärään paikkaan, siinä rikotaan aina ihmisyyttä julmalla tavalla. Sitä voi toki väittää olevansa naisten ja lasten asialla hakkaamalla näppäimistöstään pihalle monenkirjavaa "rajat kiinni" -paskaa, mutta ihan omalla muukalaispelon purkamiskeikalla siinä ollaan. Ja säännönmukaisesti unohdetaan kaikki miespuoliset, jotka myös joutuvat tässä maassa seksuaalirikosten kohteiksi.

Onko tällaisen "yltiösuvakin" mielestä sitten ahtaissa tiloissa kuukausia majoitettavien, kenties pahojakin raakuuksia nähneiden, pääasiassa miespuolisten pakolaisten läsnäolosta syytä olla huolissaan? Tietyssä määrin, tietenkin. Kansalaisuuten katsomatta olosuhteet ovat omiaan ruokkimaan epäsovinnaista käytöstä, vakkei se missään nimessä ole mikään puolustus. Eiköhän ylipäätään miltei jokaisen raiskaajan taustalta löydy jokin nyyhkytarina, joka ei kuitenkaan oikeuta yhtään mihinkään. Pakolaiskeskuksissa kuitenkin reagoidaan turvapaikanhakijoiden aiheuttamiin ongelmiin, kuten poliisille raportoituun seksuaaliseen häirintään, esimerkiksi kiristämällä vastaanottokeskusten "kotiintuloaikoja". Ei sinun polttopulloasi tarvita siihen, että tilanteisiin puututaan. Kiinnostaako sinua edes, että samaan aikaan seksuaalista häirintää harjoittava suomalainen saa tulla kotiin mihin aikaan tahansa, eikä kukaan ole pitämässä hänelle nuhdesaarnaa siitä, mitä toiselle saa sanoa ja miten lähelle mennä? Häntä on paljon vaikeampi hallita kuin lähes kielitaidotonta ulkomaalaisryhmää. Sen pitäisi pelottaa sinua siinä missä pakolaisten läsnäolokin.

Ja sinulle, joka siellä jo alat näpytellä kommenttikenttään jotain niinkin originaalia kuin "vitun suvakkihuora, toivottavasti matut raiskaa sut ja kaikki joista välität", tahdon sanoa yhden jutun: vaikka Suomi tyhjennettäisiin ulkomaalaistaustaisista minun vihani voimalla, se ei lopettaisi rikollisuutta tässä maassa. Me emme ole mikään valiokansa. Kaiken huipuksi, meillä talousrikokset tuomitaan käsittämättömän paljon kovemmalla kädellä kuin seksuaalirikokset, mikä ei taatusti sovi kenenkään oikeustajuun!

Valveutuneiden kansalaisten tulisi ehdottomasti luoda painetta oikeusjärjestelmää kohtaan, jotta seksuaalirikosten rangaistukset saataisiin niille kuuluvalle tasolle. Tässä maassa raiskaamiseen sortuminen pitäisi olla niin hirvittävä riski, että jokainen järkevä jättäisi tekonsa suunnitteluasteelle. Jos minulta kysytään, rangaistuksen tulisi olla sen mukainen, että raiskaaja voisi suorittaa kyseisen rikoksen vain kerran elämässään. Ja siitä olemme varmasti valtaosan kanssa samaa mieltä, että vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset pitäisi viipymättä palauttaa kotimaahansa. Huom. rikoksiin syyllistyneet, ei kaikkia yhtenevän värisiä. Jokainen maa hoitakoot omat roskansa.

Ulkomaalaisten tekemiin seksuaalirikoksiin keskittyminen toimii vain rasistisena lyömäaseena, eikä se palvele kansalaistemme koskemattomuutta millään tavalla. Päinvastoin, se lietsoo sanallisen ja fyysisen väkivallan uhkaa täysin sivullisia kohtaan, myös keskivertoa tummempi-ihoisia suomalaisia. Ja jättää valtavan raiskaajaryhmän täysin huomiotta ja suorastaan väheksyy valkoihoisten raiskaamiksi tulleita.   

Pakolaisia on tullut maahamme tänä vuonna jo 30000. Ei ole mikään ihme, että pelottaa, jos heitä kykenee ajattelemaan vain potentiaalisina raiskaajina. Mitähän muuten mahtavat esim. Thaimaassa ajatella suomalaisista? Kenties "kaikki ovat keski-ikäisiä rumia miehiä, jotka haluavat ostaa itselleen alaikäisen huoran"? Ja sinä kun olisit ollut vain norsusafarille menossa. Minkäs teet, kun olet valkoinen ja puhut rallienglantia.

Moni tuntuu tuomitsevan raiskatun elämän jyrkästi. "Raiskatun loppuelämä on pilalla". Onko? Että kuolla joutaisi, kun ei ole enää mitään iloa mistään, koskaan? Niin hirvittävän teon kohteeksi joutuminen pysäyttää tietenkin elämän siinä hetkessä ja johtaa sellaiselle itsensä kokoamisen matkalle, ettei sitä voi ulkopuolinen ymmärtää. Vain raiskatulla itsellään on kuitenkin oikeus määritellä, onko hänen loppuelämänsä pilalla vai ei.

Tässä pikku vinkki, jos olet raiskattujen kohtalosta oikeasti huolissasi: esimerkiksi Raiskauskriisikeskus Tukinaiselle tehty pieni lahjoitus auttaa raiskauksen uhreja paljon enemmän kuin muukalaisvihan lietsominen netissä tai mielenosoituskulkueessa. Mutta ymmärrän, - mouhoamista on vaikea lopettaa, kun on niin täynnä vihaa ja epäluuloa. Silti huutelun ohella voi tehdä konkreettisesti jotain hyvääkin. Miltä kuulostaisi seuraava diili: vaihda yksi raiskarimamuihin liittyvä kommenttisi itse hinnoittelemaasi lahjoitukseen Tukinaiselle. Vain yksi. Sitten saat jatkaa someraivoasi rauhassa, jos uskot sillä jotain saavuttavasi. Harvemmin siitä kuitenkaan mitään hyötyä on. ...Kuten ei varmaan ole tästä kirjoituksestakaan. He, jotka ovat tähänkin asti kieltäytyneet vihaamasta ihmisiä automaattisesti ihonvärin tai pakolaistaustan vuoksi, nyökyttelevät päätään. Lumikkia tummemmille allergiset ovat puolestaan jo anafylaktisen sokin partaalla, - siis aivan raivona tästä mamuja nuolevasta suvakkipaskasta. Ei siinä mitään, jatkakaa jokainen tavallanne.

Minä tyydyn siihen, etten voi muuttaa maailmaa, joten teenpä tämänkertaisen aiheen hengessä itsekin lahjoituksen sinne Tukinaiselle, ja toivotan voimia sille 14-vuotiaalle tytölle sekä kaikille hänen kohtalotovereilleen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän anttiolavisalonen kuva
Anttiolavi Salonen

Hyvä kirjoitus Marika. Suosittelen.

Janne Hilden

Ai tämä vai? Tainnut mennä tunteisiin, kirosanojen määrässä ainakin mitattuna. Ei oikein Usarin blogiin julkaisukelpoista proosaa. Ehkä jonnekin Rasmus-ryhmään soveltuvaa, tai takkunettiin mitä näitä on.
"Marikan" profiilikuvakin hukkunut tunnemyrskyn kourissa :)

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki

Suosittelisin lukemaan kirjoituksen ajatuksen kanssa, ja jos joku profiilikuvan puute tai muutama kirosana niin kauheasti mieltäsi pahoittaa, Janne, niin olisi ehkä syytä siirtyä lukemaan jotain muuta.
En itsekään allekirjoita ehkä aivan kaikkia mitä blogissa on mutta ajattelemaan pisti.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Profiilikuva hyvin tärkeä täällä yleensä ja varsinkin siinä kohtaa jos jotain mamu-kritiikkiä kirjoittelee. Ehkei se sitten tämänkaltaisessa ole niin tärkeä. (itselleni ei toki ole).

Mitä sitten tulee tähän kirjoitukseen, niin en oikein ymmärrä tätä ajattelua, että jos kerta suomalaiset tekee, niin eihän me voida vaatia että toiset ei saisi tehdä. Minusta se on aika hölmöä.

Toinen mihin haluaisin puuttua, niin uskoisin että jollekin voi olla merkitystä sillekin kuka tekee ja mitä..vaikka ehkä ei pitäisikään.

Ja vikaksi ehkä se mikä itseäni näissä ihmetyttää, että useasti nainen joka näitä raiskareita "ymmärtää", tahi kirjoittaa tyyliin "kyllähän suomalainenkin". Mikä ihme naisiamme vaivaa oikein, en pysty käsittämään.

Ja vaikka miten lukisin ajatuksen kanssa, niin kyllä tämä kirjoitus pelkkää "ymmärtämistä" ja puolustelua sisälsi loppupeleissä.

Janne Hilden

Ja kummasti feministit unohtavat ajamansa, itselle tärkeät prinsiipit kun kuvaan astuvat muslimit ja islam.
Ihankuin naisten epätasa-arvo, alistaminen, syrjintä jne. olisivat uusi normaali meilläkin.
Islam lienee elämää suurempaa :)

Seppo Hildén

Huokaus.

Naisten logiikka...iso huokaus.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Onko kirjoittaja edelleen samaa mieltä, kun itse tai lähimmäinen joutuu maahanmuuttajan raiskaamaksi?

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

#7 Niin blogistihan oli tätä mieltä, miten se muuttuu fantasiasi myötä?:
"Tässä maassa raiskaamiseen sortuminen pitäisi olla niin hirvittävä riski, että jokainen järkevä jättäisi tekonsa suunnitteluasteelle. Jos minulta kysytään, rangaistuksen tulisi olla sen mukainen, että raiskaaja voisi suorittaa kyseisen rikoksen vain kerran elämässään. Ja siitä olemme varmasti valtaosan kanssa samaa mieltä, että vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset pitäisi viipymättä palauttaa kotimaahansa."

Sari Haapala

Kirjoittajan kielenkäytön, täysin perustelemattomien ja keksittyjen oletusten sekä yleensäkin ajatuksenjuoksun perusteella hän on jokin fantasiamaailmassa elävä sarjakuvahahmo, mitä säännöissä vaaditun kuvankin puuttuminen tukee.

Ei kai kukaan voi kirjoittaa näin epäloogista pelkkiin oletuksiin perustuvaa trollausta tosissaan, joten ylläpito voisi toimia ja poistaa tekstin.

Janne Hilden

Ei ylläpito poista, koska profiilikuvan puutteen korvaa ylläpidon samaistumisenhalu tähän provosoivaan kirjoitukseen.

Käyttäjän Make666 kuva
Marika Salonen

Kiitos ja ei kiitos epätasapuolisesti kaikille. Ja pahoittelut kuvan puutteesta. Täällä on joku apinasuodatin ollut päällä koko päivän. Vanhan kuvan sai pois, mutta uutta ei tilalle. Yritetään saada pärstä näkyville.

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki

Täytyy sanoa, että en oikein ymmärrä miten joku postimerkin kokoinen profiilikuva voi liittyä oikeastaan yhtään mihinkään. Ja vielä kun sen kuvan voi ottaa vaikka naapurin koirasta, tai piirtää itse. Eli jos ei osaa kirjoittaa kunnollista asiallista tekstiä, niin tuskin sitä puutetta voi korvata millään kuvalla.

Vai tuleeko seuraavaksi vaadittavaksi tunnistuskelpoinen passikuva profiilikuvaksi, eli tuollaista:

http://www.digicamera.net/vinkit/vinkki_passikuva.htm

Alla pari lainausta ohjeista:

1. kuvassa ei saa käyttää päähinettä eikä tummennettuja laseja
2. henkilö on oltava helposti tunnistettavissa kuvasta (tuore kuva)

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Se, että mies ei raiskaa, johtuu siitä, että hän on omaksunut yhteiskunnan tuomitsevan suhtautumisen raiskauksiin ja sisäistänyt raiskausten tuomitsemisen niin, että jättää raiskauksen tekemättä. Esimerkiksi, kun mies ristelyllä päätyy samaan hyttiin naisen kanssa, joka sammuu, niin jos mies on sisäistänyt kielteisen asenteen raiskaukseen, niin hän ei koske sammuneeseen naiseen.

Suomessa voitaisiin olla vielä raiskauskielteisempiä, kuin nyt olemme. Tätä on vaikea ymmärtää, sillä elämme aina sisässä omassa kulttuurissamme, ja oman kulttuurin kasvatteina pidämme omaa raiskauskielteisyyden tasoamme juuri oikeana. Meidän on vaikea kuvitella, että voisimme olla vielä raiskauskielteisempiä. Olemme kasvaneet omassa kulttuurissamme ja omaksuneet sen asenteet. Jos joku feministi tulee meille sanomaan, että meidän pitäisi olla vielä raiskauskielteisempiä, sitä on vaikea ymmärtää, koska meidän mielestämme oma kulttuurimme on raiskauskielteisyydessä juuri oikealla tasolla.
Lisää aiheesta bogissani: http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207365-...

Lauramaija Rantala

Ahaha ei voi olla totta :'D ihan tosissanneko te täällä nyt epäilette Marikan olemassaoloa koska käyttäjäkuva puuttuu? Jospa nyt palaisitte asiaan ja kertoisitte vaikka että mitkä asiat Marikan tekstissä tarkalleen olivat "keksittyjä" tai muuten valheellisia?

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Hei sinä punatukkainen nuori kaunis nainen siellä, kyllä asiasta on tullut pidettyä mölyä aiemminkin, hälysyklin kierto on aabbout puoltoista vuotta, sinä olet vielä niin nuori ettet varmasti havainnut sitä.

tässä hektisessä maailmassa aihe kuin aihe hukutetaan noin parissa viikossa - kuukaudessa, jopa viheravassarifemakonkin kiinnostus katoaa kun löytyy tuoreempaa omaakivaavihaa mistä meluta, se on nähty, on poijjjjaat nähty ja täysin sukupuolesta ja agendasta riippumatta,
kunnes taas joku vetäsee sopivan trolliotsikon ja sirkus käynnistyy kuten aina ennenkin.

nää on kaikki kaakattajille sallittuja muoti-ilmiöitä, kaiva mikä tahansa aihe ja se mahtuu saman otsikon alle, welcome to the jungle.

PS: juu tiedän että olin ärsyttävä

Toimituksen poiminnat